Handelsbetingelser

FORSENDELSE: http://pinkinc.dk/pages/forsendelse

 

AFTALEVILKÅR FOR HANDEL PÅ WWW.PINKINC.DK Hensigten med denne side er at informere om dine rettigheder og pligter, når du handler på www.pinkinc.dk

1. Afgivelse af ordre Når du har afgivet en varebestilling via vores hjemmeside, vil vores system automatisk sende dig en e-mail, hvoraf det fremgår, hvilke produkter du har bestilt.

2. Annullering af ordre Ordrer, der endnu ikke er effektueret af Pink Inc, kan annulleres ved at kontakte os på via e-mail: pinkinc.dk@gmail.com

Er varerne afsendt af Pink Inc, har du i et vist omfang mulighed for at returnere dem, hvis du fortryder købet. Se nærmere herom under punkt 6.

3. Priser Medmindre andet er angivet, er alle angivne priser i danske kroner og inklusiv 25% moms.

Angivne priser gælder kun for ordrer til levering i Danmark, ikke omfattende Grønland, Færøerne og andre lande.

DER TAGES FORBEHOLD FOR PRIS- OG STAVEFEJL.

4. Betaling Pink Inc modtager betaling med: Dankort/VISA-Dankort, MasterCard, Maestro, Visa Electron, JCB og Danske Netbetaling. Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes. Pink Inc krypterer alle dine kortoplysninger med den såkaldte SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at uvedkommende ikke kan aflæse dit kortnummer eller andre informationer under transaktionen med PBS.

PBS har godkendt Pink Inc til at udføre denne betalingsform, det er derfor sikkert at betale med betalingskort hos Pink Inc.

5. Forsendelse og levering Alle bestillinger foretaget inden kl. 14 på en hverdag sendes med Post Danmark samme dag og ordrer efter kl. 14 sendes dagen efter, men ikke søndage.

Pink Inc betaler for fragten, men ved nægtelse af fremsendte varer, Fratrækkes fragten på krediteringen.

Priserne er i danske kroner og incl. 25% moms.  

6. Fortrydelse og returret Der er 14 dages returret på varerne, regnet fra den dag de modtages.   Hvis du vælger at fortryde et køb. Skal du blot returnere varen i samme stand og mængde som du modtog den.

Fortrydelsesretten bortfalder derfor, hvis du bruger varen på en måde, som helt åbenbart forringer varens salgsværdi.

Når varen er modtaget retur og godkendt, refunderes købsprisen til din konto indenfor få dage. Omkostninger til returnering skal du selv afholde.

Hvis du fortryder køber, skal varerne sendes til:

Pink Inc Østerbro 55 3.tv 9000 Aalborg

Returnering kan også ske ved at nægte modtagelse.   Det er ikke et krav men ekspeditionen fremmes, hvis fyldestgørende informationer følger pakken - eksempelvis kopi af ordrebekræftelse. Registreringsnummer og kontonummer for bankkonto hvortil refusion kan foregå, kopi af evt. forudgående korrespondance mv.

BEMÆRK! VI MODTAGER IKKE PAKKER SENDT PR. EFTERKRAV.

Hvis du har sendt en vare ind til fortrydelse eller reklamation vil du altid få tilsendt en mail når vi har modtaget varen. I mailen får du oplysninger om den videre proces i forbindelse med behandlingen af din fortrydelse/reklamation.

7. Reklamationsret I overensstemmelse med købelovens regler ydes du som forbruger 24 måneders reklamationsret på alle varer.

For varer med begrænset levetid er din reklamationsret dog begrænset til den holdbarhedsperiode, der er sædvanlig for den pågældende vare.

Opdager du en fejl eller mangel ved en købt vare, skal du snarest muligt og inden for rimelig tid kontakte Pink Inc og forklare, hvori fejlen eller manglen består. Reklamation kan foretages ved at kontakte os pr. e-mail: pinkinc.dk@gmail.com.

Lider varen af en fejl eller mangel, vil Pink Inc forsøge at reparere varen eller alternativt foretage omlevering, hvis det ikke medfører uforholdsmæssige omkostninger for Pink Inc.

Med mindre andet er aftalt, ydes erhvervsdrivende alene 12 måneders reklamationsret, idet reklamation skal ske straks en fejl eller mangel konstateres. Erhvervsdrivende har pligt til at foretage en sådan undersøgelse af en købt vare, som ordentlig forretningsbrug kræver.

8. Logstatistik Logstatistik bruges på vores webshop og betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende et website har haft, hvor de kommer fra, på hvilken del af websitet dette forlades mm.

Logstatistik anvendes med det formål at optimere websitet og dets funktionaliteter.

9. Forbehold og ansvarsfraskrivelse Pink Inc tager forbehold for eventuelle afgiftsændringer, pris- og stavefejl, tekniske fejl og udsolgte varer.

10. Sprog. Alle aftaler indgås KUN på dansk.

 

Firmanavn: Pink Inc

Selskabsform: Enkeltmandsvirksomhed

CVR nummer: 36581387

Etableringsår: 2013

Bank: Nørresundby Bank Konto: 7446 - 0001120748

Adresse: Helsebakken 20, 9230 Svenstrup

E-Mail: pinkinc.dk@gmail.dk