Fortrydelsesret

Der er 14 dages returret på varerne, regnet fra den dag de modtages. Hvis du vælger at fortryde et køb. Skal du blot returnere varen i samme stand og mængde som du modtog den.

Fortrydelsesretten bortfalder derfor, hvis du bruger varen på en måde, som helt åbenbart forringer varens salgsværdi.

Når varen er modtaget retur og godkendt, refunderes købsprisen til din konto indenfor få dage. (gælder ikke fragten)

Omkostninger til returnering skal du selv afholde.

Hvis du fortryder køber, skal varerne sendes til:

Pink Inc Østerbro 55 3.tv 9000 Aalborg

Returnering kan også ske ved at nægte modtagelse. Det er ikke et krav men ekspeditionen fremmes, hvis fyldestgørende informationer følger pakken - eksempelvis kopi af ordrebekræftelse. Registreringsnummer og kontonummer for bankkonto hvortil refusion kan foregå, kopi af evt. forudgående korrespondance mv.

BEMÆRK! VI MODTAGER IKKE PAKKER SENDT PR. EFTERKRAV.

Hvis du har sendt en vare ind til fortrydelse eller reklamation vil du altid få tilsendt en mail når vi har modtaget varen. I mailen får du oplysninger om den videre proces i forbindelse med behandlingen af din fortrydelse/reklamation.

Reklamationsret I overensstemmelse med købelovens regler ydes du som forbruger 24 måneders reklamationsret på alle varer.

For varer med begrænset levetid er din reklamationsret dog begrænset til den holdbarhedsperiode, der er sædvanlig for den pågældende vare. ( Obs. der ydes ikke reklamationer på pallietter, sten og nitter mm.)

Opdager du en fejl eller mangel ved en købt vare, skal du snarest muligt og inden for rimelig tid kontakte Pink Inc og forklare, hvori fejlen eller manglen består. Reklamation kan foretages ved at kontakte os pr. e-mail:pinkinc.dk@gmail.com.

Lider varen af en fejl eller mangel, vil Pink Inc forsøge at reparere varen eller alternativt foretage omlevering, hvis det ikke medfører uforholdsmæssige omkostninger for Pink Inc.

Med mindre andet er aftalt, ydes erhvervsdrivende alene 12 måneders reklamationsret, idet reklamation skal ske straks en fejl eller mangel konstateres. Erhvervsdrivende har pligt til at foretage en sådan undersøgelse af en købt vare, som ordentlig forretningsbrug kræver.