Nyheder

Bestil senest d. 29 December kl. 12.00 og få kjolen inden nytår. December 23 2016, 11 Comments

Kjoler bestilt inden d. 29 December kl. 12.00 bliver sendt samme dag og er fremme inden nytårsaften (gælder ikke øerne i DK og udlandet. Det er derudover muligt at prøve kjolerne i showroomet i Aalborg d. 29 December. (Skriv en besked for at aftale tid - besøget er uforpligtende)

I ønskes allesammen en rigtig glædelig jul!

KH

Pink Inc/Juliane Ekfeldt

 


Bestil senest d. 29 December kl. 12.00 og få kjolen inden nytår. December 23 2015, 27 Comments

Kjoler bestilt inden d. 29 December kl. 12.00 bliver sendt samme dag og er fremme inden nytårsaften. Det er derudover muligt at prøve kjolerne i showroomet i Aalborg d. 28 December. (Skriv en besked for at aftale tid - besøget er uforpligtende)

I ønskes allesammen en rigtig glædelig jul!

KH

Pink Inc/Juliane Ekfeldt


Sommerferie - Få 25% på alt i shoppen July 21 2015, 546 Comments

Så er den Pink Sommerferie over os, hvilket betyder at der er 25% på alt i shoppen. Personalet er også smuttet på sommerferie, så vær opmærksom på at køb fra og med tirsdag d. 21/07-15 først sendes tirsdag d. 28/7-15. 

Rabatkoden til de 25% er "pinksommerferie"

Vi ønsker Jer en rigtig dejlig og forhåbentlig solrig ferie <3

Kh Pink Inc pigerne

 


20% påskerabat på alt i shoppen March 27 2015, 13 Comments

Foråret er landet og påsken er snart over os :) :)

Vi fejrer det ved at give 20% rabat på alt i shoppen www.pinkinc.dk. Brug koden "påske" i checkout.

God weekend og påske <3

 


Shop amok med 20% på alt i shoppen! February 27 2015, 4 Comments

Fra kl 15.00 i dag fejrer vi weekenden og foråret med 20% rabat på alt i shoppen. Koden er "foraar20" og skal bruges i rabatfeltet i checkout fasen.  

Pink Inc ønsker jer alle en rigtig god weekend!


Køb mere - Spar mere! Find rabatkoderne her January 18 2015, 4 Comments

Der skal være plads til lidt lækkert nyt i garderoben. Vi har derfor skruet op for rabatten i Januar måned. Rabatten gælder alle varer.

Rabatkoder:
Køb for kr. 400+ og benyt koden "20%" og få 20% på hele ordren. 
Køb for kr. 1000+ og benyt koden "30%" og få 30% på hele ordren.

 

Rabatkoden gælder til og med d. 31.01.2015 - Benyt derefter linket for at finde nye koder og yderligere information.


Bestil senest d 29. December kl. 14.00 og få kjolen inden nytårsaften December 24 2014, 3 Comments

Kjoler bestilt inden d. 29 December kl. 14.00 bliver sendt samme dag og er fremme inden nytårsaften. Det er derudover muligt at prøve kjolerne i showroomet i Aalborg d. 29 og 30 December. (Skriv en besked for at aftale tid - besøget er uforpligtende)

I ønskes allesammen en rigtig glædelig jul!

KH

Pink Inc/Janni Ekfeldt


Klar til julefrokosten og nytår? - Det er vi. December 16 2014, 0 Comments

Kender du det, at man kigger i skabet et par gange... Der er masser af tøj.. men ikke lige DET der springer i øjnene. Julefrokosten er i fare og irritationen melder sig.. Det lykkedes med nød og næppe at finde noget. Men lige om lidt skal der dresses op igen til nytår..

Pink Inc har fået masser af nye unikke varer hjem og vi har samlet inspirationen i ET album. http://pinkinc.dk/collections/nytarskjoler. Derudover er vi altid klar til at hjælpe dig på chatten eller via mail. Alle spørgsmål indenfor mode mm. er velkomne.


Efterårs nyhederne er landet i shoppen!! September 15 2014, 1 Comment

Der er kommet masser af spændende nyheder hjem i shoppen. Alt fra leggings til trenchcoats og jakker. Find dit look uden at blive fattig.

 


Picture Perfect - We love it August 23 2014, 0 Comments

Pink Inc har fået disse billeder tilsendt fra en glad og tilfreds kunde. Vi bukker og nejer. Det er super dejligt med tilfredse kunder og vi synes det er super sejt, at vores Axange og Luxestar bluse har fået krammere af Backstreet Boys og New Kids on the Block. Tusind tak for billederne og din ros Annika. 


Modellen Zienna Eve i vores Laulia Jeans July 15 2014, 221 Comments

Slidte jeans er in og jeg elsker det lidt rå men stilet look Zienna Eve viser frem. Bukserne er en skinny jean med sten og kan findes lige her; http://pinkinc.dk/collections/treggings/products/laulia-treggings-m-sten-denim.


Pink Inc fejrer i dag 1 års fødselsdag June 18 2014, 0 Comments

Hurraaa, dagen i dag er vores officielle fødselsdag.

Dagen fejres med at give jer 20 % på alt i vores webshop. Skriv blot koden "tillykke" i rabatkode feltet ved checkout.

Husk også at deltage i vores fødselsdags konkurrence. Se mere her https://www.facebook.com/photo.php?fbid=670120206400722&set=a.494980803914664.1073741828.490639204348824&type=1&theater

Goood dag <3

 


"On Wednesdays We Wear Pink" June 18 2014, 0 Comments

Modellen Zienna Eve i vores statement t-shirt. Vi elsker pink og især om onsdagen!!


Leggings - mode eller "gymnastiktøj"? June 18 2014, 21 Comments

Personligt er jeg super glad for leggings men det har også tit ført en joke eller to med sig om, at det er ret mormor agtigt eller en nem løsning og gymnastiktøj. I så fald plejer jeg at smile, for jeg kan kun sige at jeg elsker dem og kommer aldrig til at droppe dem. Nedenfor har jeg gjort mig lidt research omkring leggings men har forkortet det meget drastisk.

 

Leggings har været et meget kendt stykke beklædning siden det 13. århundrede. Dengang var det et to-delt beklædnings stykke der blev brugt til noget så praktisk som at holde på varmen. Sidenhen er de også blevet brugt af soldater, cowboys og kvinder under deres kjoler.

 

Leggings så modelyset for første gang i 1960´erne som nogen nok husker dem med et bredt bælte og høje hæle. Derudover udgjorde filmen Flashdance også en stor rolle i leggings popularitet i 1980´erne. Leggings var nu blevet allemands eje og i starten af 1990´erne blev der solgt flere leggings end jeans i store dele af USA. Sammensætningen bestod oftest af oversized t-shirts/trøjer/bluser. Dette fik dog en ende i slutningen af 1990´erne hvor moden vendte dem ryggen.

 

I 2005 fik leggings deres comeback især med capri leggings, som er et andet ord for kort (knælængde). Capri leggings blev brugt under kjoler, miniskirts, shorts, generelt bare hvad som helst og uden noget der gik nedover. Dermed fungerer de som "skinny jeans".       

 

Året er nu 2013 og leggings er stadig populære og bruges til både hverdag og fester. Enten med noget udenover eller som et par "skinny jeans". Til det casual look er det oftest flade ballarinaer eller converse snickers der bruges og til det lidt mere festlige look piftes de op med et par flotte stilletter.

 

For at nævne celebs der bruger leggings er heriblandt: Lauren Conrad, Kelly Clarkson, Demi Lovato, Mary-Kate og Ashley Olsen, Rihanna, Lindsay Lohan, Frida Sanden og Snooki mm.

 

/JE


Amanda - Party eller afslapning? May 13 2014, 0 Comments

Smukke Amanda fra Paradise hotel har iklædt sig vores Alyssa bodystock og et par af hendes egne shorts. Super flot og anvendeligt til næsten enhver lejlighed. Find bodystock her: http://pinkinc.dk/products/alyssa-bodystock-sort

 

Til højre på billedet er der ren afslapning i vores Chicago Wolves Shirt. Vi elsker relaxy time og tid for os selv. Køb den flotte trøje her: http://pinkinc.dk/products/hvid-chicago-wolves-shirt

http://pinkinc.dk/collections/toppe/products/hvid-chicago-wolves-shirthttp://pinkinc.dk/collections/toppe/products/hvid-chicago-wolves-shirt

Love Pink Sweat Sæt May 06 2014, 0 Comments

Smukke Zienna Eve slapper af i Love Pink sættet. Find det her: http://pinkinc.dk/collections/love-pink


Fri Fragt til og med d. 5 Maj April 30 2014, 0 Comments

Gratis fragt på alt, til og med d. 5 Maj. Gælder i hele DK.

Få flere informationer om fragt og forsendelse her: http://pinkinc.dk/pages/forsendelse


Edgy og feminint April 30 2014, 0 Comments

Edgy og afslappet look præget med feminine Scarlett blonde stilletter


Mangler du kjolen til din næste fest?!? April 24 2014, 0 Comments

Vi kender alle dilemmaet med at finde den helt rigtige kjole til det næste arrangement eller fest. Hos Pink Inc prøver vi at finde noget til enhver lejlighed og vi vil til enhver tid hjælpe dig så meget vi kan. Har du brug for mål, så skriv og ønsker du vejledning til hvilken facon, der passer bedst til netop din figur er vi også behjælpelige. Derudover er vores showroom altid klar til besøg!

Find alle vores kjoler her: http://pinkinc.dk/collections/kjoler

 

 


Hæklet nederdele i romantisk stil med kant April 14 2014, 0 Comments

Blonde- og hæklet nederdele er  sommerens uundgåelige. Vi har sat den sammen med en løstsiddende top og et par flotte sandaler.


Blomsterprint og hot pink! April 11 2014, 0 Comments

Vi er helt vilde med sommerens trends og har sammensat et frisk sæt med både blomsterprint og hot pink. Perfekt til en tur i byen med veninderne.

 


Keep it simple April 04 2014, 1 Comment

Klar til sommeren? Det er vi og vi har fået polo shirts hjem i alle sommerens flotte farver. Super god til basis garderoben.


Smukke Zienna i vores Koral røde aftenkjole April 02 2014, 1 Comment

Vi er rigtig vilde med denne her kjole. Den fremhæver de flotte kurver i taljen og har et elegant men frisk look.


Bliv forårs klar med et par flotte ankelstøvler. March 25 2014, 0 Comments

Zienna har givet os lidt inspiration til brug af ankelstøvler og vi elsker looket med et par jeans og en jakke!! 


Skinny Jeans med blomsterprint. March 20 2014, 0 Comments

Blomsterprint er hot og vi har fået tilsendt dette billede af en tilfreds kunde, der har iklædt sig vores Kyle Skinny Jean med en strikketrøje og et par flade ankelstøvler. Vi elsker det afslappet look og synes det er et perfekt match.


Vind din favorit <3 February 28 2014, 4 Comments

Heeej piger <3

 

I kan nu vinde jeres favorit beklædning. Find os på Facebook (tryk ikon i nederste hjørne), like siden og skriv jeres ynglings item i kommentarerne. 

 

Held og lykke.

 

KH PI


Kommet godt ind i det nye år? January 03 2014, 0 Comments

Så ramte vi 2014 og må vi få et skønt år med masser af gode oplevelser, kærlighed, sammenhold, inspiration og alt godt. 

 

2014 bliver et år med forandringer og spændende nyheder herfra. Følg os gerne på Facebook eller her i bloggen.

Kh PI


25% på alt i shoppen resten af måneden! September 27 2013, 0 Comments

Sidst på måneden skal ikke være surt og vi har derfor valgt at sætte alle produkter ned med 25%. Fragten er gratis og tilbuddet gælder så længe lager haves. God weekend!! <3 PI <3

 


Konkurrence August 13 2013, 1 CommentKonkurrence på Facebook August 08 2013, 1 Comment

Fredag d. 09-08-13 finder vi to vindere af vores fine tubetørklæder. Deltag i konkurrencen via dette link: Pink Inc FB konkurrence


Facebook konkurrence July 15 2013, 0 Comments

I vælger kjolen og vi giver den væk https://www.facebook.com/pinkinc.dk

 

Vinderen af den lilla maxi kjole blev Inge Christensen fra Pandrup. Stort tillykke!!!

 

 


Konkurrence July 03 2013, 0 Comments

Vinderen af vores give away konkurrence er fundet. Stort tillykke til Isabella Christensen fra Dybvad. Vi håber du bliver glad for kjolen. <3


Nye varer onsdag d. 3 Juli June 30 2013, 0 Comments

Sortimentet vil i de kommende uger blive større og mere varieret, så hold øje med pinkinc.dk eller find os på Facebook.